You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.

Vakantie in zicht

Eindelijk is het weer zover: de vakantie is in zicht. Hopelijk verloopt alles uitstekend maar soms kan vakantie ook tegenvallen, of ervaar je je vakantie als iets daar ergens tussenin. Als verwachtingen hoog gespannen zijn, is de kans groter dat er iets tegenvalt. Als je vertrekt met de ingesteldheid 'we zien wel wat er op ons afkomt' heb je minder kans om teleurgesteld terug te keren dan wanneer je alleen maar perfectie verwacht. Al heb je een gans jaar hard gewerkt en je vakantie dubbel en dik verdiend, dat is nog geen garantie dat alles goed uitdraait.

Vakantie is tijd om te relaxen, te genieten, lekker eten, nieuwe horizonten ontdekken. Het is ook een moment van dicht bij elkaar zijn. Tijdens de vakantie kan je de familiebanden wat aanhalen en afstemmen met je partner. Helaas is het ook vaak een moment waarop mensen constateren dat ze uit elkaar gegroeid zijn en niet meer samen verder kunnen.

Daarom is het belangrijk dat je op voorhand goede afspraken maakt. Wat willen we? Wat verwachten we? Waar hebben we zin in? En hoe gaan we dat allemaal realiseren in één vakantie. Ben je geen avonturier en hou je niet van verrassingen? Plan dan zo veel mogelijk op voorhand in.

Verlies niet te veel tijd met inpakken. Op het internet vind je tal van lijstjes om je te helpen zoals bv. deze https://www.euroreizen.be/dossiers/reisinfo/checklist-koffer-valies. Geef jezelf een paar dagen om te ontwennen van je drukke leven en te wennen aan een trager tempo. En geniet, geniet van mooie dingen, van niets doen, van alles wat op je pad komt.

Prettige vakantie!!!

Life coach
Stress- & Burn-out coach
BE 0711.961.093

Hilde Michiels

Sitemap

Legal

Volg mij