You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.

Over mij

Ik ben Hilde, een energieke vijftiger uit Gent. Ik hou van op stap gaan, in de wereld, en ook in mezelf. Respect is één van mijn kernwaarden.  Respect voor ieder mens, voor je unieke zijn en ook voor de natuur, voor dieren, voor alles om me heen.
 
Ik voelde me altijd anders dan anderen en wist niet waarom. 
Na lang zoeken ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben én dat daar niets mis mee is. Het is een kwestie van de handleiding te kennen.  Het is ook veel meer dan enkel voelen, het gaat ook over waarnemen, anders denken, prikkels verwerken, mezelf terug opladen doorheen de dag, ...  Vanwege mijn lange zoektocht om mijn eigen plek te vinden herken ik deze struggles ook gemakkelijk bij anderen.

Mijn visie op de mens is holistisch dat wil zeggen dat lichaam, geest en emoties met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden. Wil je, net als ik, leven in balans dan kan dit alleen als deze drie elementen in balans zijn.  Door jezelf te begrijpen en te weten wat je nodig hebt, kan je holistisch gezond leven.

Na een bachelor Gezinswetenschappen volgde ik een opleiding Life Coach en de opleiding stress- en burn-out coach bij dr. Luc Swinnen.
 
Ondertussen heb ik al meer dan 15 jaar ervaring als buddy van een persoon met een psychische kwetsbaarheid.
 
Ik blijf me bijscholen en volg regelmatig cursussen, seminars en workshops. Dit helpt me om steeds nieuwe invalshoeken te ontdekken en mijn interventies aan te passen aan de individuele wensen van iedereen die op mij een beroep doet.

Als erkende stress- en burn-out coach ben ik lid van VESB(Vereniging voor Erkende Stress- en Burn-out coaches).

Hoe kan ik jou verder helpen?

Een eerste kennismaking is gratis. Kies zelf een moment dat past voor jou.

Life coach
Stress- & Burn-out coach
BE 0711.961.093

Hilde Michiels

Sitemap

Legal

Volg mij